Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ

Θησαυροί Φιλελληνικής Ζωγραφικής

Διάρκεια έκθεσης: 22.09.2022-29.01.2023.

‘Eίμαστε μία χώρα που σε επίπεδο πολιτισμού έχει προσφέρει πολλά. Με τα νέα παιδιά σήμερα πιστεύω ότι έχει να πει ακόμα περισσότερα. Όταν αυτή η κληρονομιά μεταφραστεί σε σωστή παιδεία και ενθάρρυνση της αλληλεπίδρασης από μικρή ηλικία με όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού, τότε μπορούμε να μιλάμε για πραγματική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα.’

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Εκθέσεις & Ξεναγήσεις

Ξεναγήσεις

Το Ίδρυμα οργανώνει πρόγραμμα ενημερωτικών ξεναγήσεων για μεμονωμένους επισκέπτες. Οι ξεναγήσεις γίνονται κάθε Κυριακή στις 12.00 και μπορεί να τις παρακολουθήσει όποιος πολίτης επιθυμεί, αρκεί να τηλεφωνήσει στην αρμόδια υπηρεσία.

Εκπαιδευτικές Δράσεις

Η πρακτική άσκηση στο Ίδρυμα αποτελεί ένα ισχυρό θεμέλιο της μελλοντικής καριέρας· ένα δημιουργικό ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε νέες δεξιότητες σε ένα περιβάλλον υψηλών πολιτιστικών προδιαγραφών.

Περιοδικές Εκθέσεις

Οι περιοδικές εκθέσεις του ιδρύματος συνήθως διαρκούν μερικούς μήνες και είναι ανοιχτές προς το κοινό με ωράρια που κυμαίνονται και αναρτήσονται έγκαιρα μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη. Παρακαλώ έλθετε σε επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες.

Θησαυροί Φιλελληνικής Ζωγραφικής, Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ

Ευρωπαίοι Zωγράφoι & το Φιλελληνικό Kίνημα

Ίδρυμα Αντώνιος E. Κομνηνός

Τα νέα μας